Is de Galaxy S5 aluminium een reactie op de nieuwe HTC One?

Lange tijd gingen er geruchten dat er in Mei of Juni een aluminium/premium versie van de Samsung Galaxy S5 geïntroduceerd zou worden. Eind Februari staken deze geruchten de kop op nadat HTC op provocerende, gewaagde wijze de All New HTC One aankondigt. Daarin geeft het Taiwanese merk aan dat S5-eigenaren spijt gaan krijgen van hun aankoop zodra op 25 maart de nieuwe HTC One gelanceerd wordt.tweet

Samsung gaat alsnog een aluminium-toestel uitbrengen?

Wat na de release van de Galaxy s4 een hekel punt was bij veel techliefhebbers, was dat opnieuw na de release van de s5: het toestel is van plastic/kunststof, terwijl vrijwel alle concurrerende high end toestellen voorzien zijn van een stijlvol metalen frontje. Denk aan de HTC One en de iPhone 5s.

Kort na de veelbesproken reactie van HTC op de release van de S5, ontstonden uit betrouwbare bronnen geruchten over een mogelijke aluminium S5 die in mei zou worden geïntroduceerd. Deze geruchten zijn inmiddels door Samsung tegengesproken. Al kan dit natuurlijk ook een marketingtruc zijn om de verkoop van de binnenkort verkrijgbare S5 te stimuleren.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*