Over TechFreaks.NL

just-logo-200px
TechFreaks.NL is een informatieve website met nieuws over de laatste innovaties in de snel veranderende wereld van technische hoogstandjes oftewel gadgets.

TechFreaks.NL is een creatie van Constantijn Jacobsen en Ralph Hackenitz in samenwerking met RH-IT naar een idee dat op een zondagavond en nacht binnen enkele uren werkelijkheid werd. Sinds 6 oktober 2013 zijn we op de digitale snelweg te vinden met onze website en waren we ook direct op Facebook en Twitter aanwezig. Niet veel later volgde ook Google+ en ook op Pinterest zijn we inmiddels te vinden.

Bij TechFreaks.NL proberen we je dagelijks te voorzien van het allerlaatste nieuws geschreven vanuit een eigen perspectief. Verder schrijven we ook over onze persoonlijke ervaringen met allerlei producten, met als doel om onze ervaring en kennis met iedereen te kunnen delen.

Wat meer informatie over ons persoonlijk:

Mijn naam is Ralph Hackenitz. Ik ben de bouwer en ontwikkelaar en samen met Constantijn Jacobsen de beheerder van TechFreaks.NL en vertaal onze ideeën en visie in het visueel en grafisch design van onze website. Ik liep al tijden met het plan om mijn voorliefde voor techniek te delen met het wereldwijde web maar het kwam er niet van.

Ik ben een supporter door dik en dun. Nee, geen voetbal maar ik haal mijn energie uit het helpen van mensen wat zich vertaald in mijn werk als Skilled Support Engineer. Ik moet om dit goed te doen mezelf (en onze lezers) goed op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in deze snelle en complexe wereld van techniek en gadgets.

Mijn naam is Constantijn Jacobsen. Ik ben al sinds de komst van de eerste “Greenhopper” telefoon in combinatie met een semafoon draadloos bereikbaar. Sindsdien heb ik zelf tientallen mobiele apparaten in bezit en gebruik gehad en heb ik honderden toestellen uitgeprobeerd en in handen gehad. Mijn interesse voor mobiele telefonie is met de tijd en de technische veranderingen alleen maar gegroeid. Van NMT naar de eerste GSM’s, van Windows Mobile 6 naar 6.5, van Android 2.3 naar Android 4.4 en ernaast sinds enkele jaren ook iOS van de zaak.
Ik heb ruim 6,5 jaar gewerkt in de telecom als verkoop adviseur voor zakelijke markt bij KPN Telecom en voor een onafhankelijk telecom dealer voor de MKB markt.

Ondanks dat ik inmiddels al 8 jaar lang met veel plezier in de bouw gerelateerde sector werkzaam ben als commerciëel technisch adviseur in automatische toegangsoplossingen ten behoeve van personenverkeer, hou ik nog altijd uit interesse wereldwijd de laatste technische innovaties op de voet bij. Niet alleen wat betreft telecom, maar ook met gerelateerde ontwikkelingen in de mobiele datacommunicatie en computing. Net als bij Ralph speelde de gedachten en de behoefte om iets met mijn interesse en voorliefde voor mobile tech te doen al heel lang en ik begon ook steeds vaker via mijn privé social media hierover te posten. Als editorial director en auteur bij TechFreaks.NL deel ik dan ook graag het laatste nieuws en mijn gedachten met je.