Met je Google Glass betalen met Bitcoin

Bitcoin

Over iets minder dan 2 weken zal de Nederlandse startup onthullen hoe 2 moderne technologieën samen een nieuwe dimensie gaan geven aan “digitaal betalen”. Met het concept “Eaze” brengen zij Google Glass en Bitcoin samen.

Google Glassbitcoin“Eind deze maand op het Mobile World Congress maken we de details bekend”, volgens Rutger Zuidam eerder deze week op The Social Conference. Hij is betrokken bij het Nederlandse initiatief maar houd zijn lippen op elkaar als het gaat om details rondom de startup.

QR-Code

De informatie die wel naar buiten kwam zoals Bitcoin, Google Glass en “contactloos betalen” bij elkaar maar meer als dat is er nog niet. Ook het zo goed als lege Twitter account van Eaze geeft niet meer duidelijkheid. Mogelijk gaat het hier om een opvolger van de eerder getoonde concept Bitcoinbetalen die Van Zuidam in Oktober 2013 in Groningen liet zien. Hij toonde hoe je in combinatie met een QR-code en een Bitcoinporgramma je rekening moet kunnen betalen in bijv. café’s. Dit is de eerste echt zinvolle toepassing met een QR-code.

Van Zuidam houdt zich bezig met Bitcoinprojecten vanuit zijn Into Bitcoin, onderneemt in e-commercesferen met Senanga.net en was betrokken bij de oprichting van Accepté/Paylogic

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*