Sony Xperia SP Android 4.3 screenshots uitgelekt

sp
Onlangs zagen we de Japanse fabrikant Sony een update naar Android 4.3 pushen naar hun vlagschepen Xperia Z en de Xperia Z Ultra. Maar nu is er ook goed nieuws voor de eigenaren van de Sony Xperia SP. Zij krijgen als we het onderstaande screenshot moeten geloven óók een update naar 4.3 Jellybean. De credits gaan naar XDA developer DooMLoRD.

Gisteren werd er al bekend dat er nieuwe firmware voor de Xperia SP gecertificeerd werd en vervolgens lekken er nu meerdere afbeeldingen uit waar duidelijk Android 4.3 draaiend op een Xperia SP te zien is. Echter is er op dit moment niet bekend of het om een test versie gaat of dat de uitrol ieder moment kan beginnen. Eén ding is zeker, Sony heeft besloten 4.3 uit te rollenen en het zal niet lang meer duren voordat de gebruikers de update kunnen verwachten.

Bron

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*