Samsung Galaxy J officieel aangekondigd

Opmerkelijk genoeg heeft Samsung vandaag haar nieuwe smartphone gelanceerd in Taiwan. Het gaat zoals we al eerder vermoedden om de Samsung Galaxy J, een kruising tussen de Samsung Galaxy S4 en de Galaxy Note 3.

Samsung Galaxy J
De Galaxy J beschikt over een amoled scherm met een resolutie van 1920 x 1080 pixels, een snelle Qualcomm Snapdragon 800 processor, 3 GB RAM en 32 GB intern geheugen. Verder ook dezelfde 13 megapixel camera als in de Galaxy Note 3, 4G LTE, Bluetooth 4.0 en een 2600 mAh accu.

Samsung Galaxy J
Deze “verbeterde S4” zal in de eerste instantie alleen in Taiwan en gek genoeg niet eens in het thuisland Zuid-Korea verkrijgbaar zijn. Uitvoeringen zijn er in het rood, wit en blauw. De blauwe versie zal echter voorlopig alleen beschikbaar worden voor de Japanse markt. Het toestel zal een adviesprijs hebben van rond de € 540,00.

Of de Samsung Galaxy J in 2014 uiteindelijk ook naar Nederland komt is nog maar de vraag. Aangezien de Galaxy S5 er in het eerste kwartaal al aan zit te komen. Geruchten gaan reeds over een verbeterde S800 processor wellicht 64 bit, 2 versies OLED schermen met 2K resolutie, waarvan 1 gebogen in een aluminium frame of behuizing.

Wellicht verstandig om de Samsung Galaxy J daarom toch over te slaan, mocht het toestel z’n weg naar ons landje vinden.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*