Draagbare tech in de vorm van skibril

We zien het laatste jaar steeds meer “wearable” tech zoals Google Glass en smartwatches.
Dat is ook niet zo gek, aangezien ons digitale leven een steeds belangrijkere rol speelt en meer en meer geïntegreerd wordt in ons dagelijks leven. In de loop van 2013 hebben we eindelijk een nog betere en snellere toegang tot het digitale mobiele netwerk via 4G LTE internet verbindingen tot maximaal 50 MB/seconde overal waar we straks gaan en staan.

Aankomende winter kun je ook op de piste optimaal gebruik maken van draagbare tech in de vorm van een skibril van Oakley.

Oakley Airwave 1.5 Goggleoakley-airwave-2013-5

OAKLEY AIRWAVE 1.5 GOGGLE

oakley-airwave-2013-7Met de Oakley Airwave 1.5 Goggle kan je voortaan je smartphone warm en droog in je skipak houden tijdens het snowboarden of skiën, en heb je toch de beschikking tot alle nuttige informatie zonder de noodzaak om daarvoor eerst je smartphone te voorschijn te moeten toveren.
De skibril beschikt over WiFi, Bluetooth en GPS, bediening voor het luisteren van je favoriete muziek via je telefoon. Verder kan je er ook je snelheid en de afstand mee analyseren, kijken waar je vrienden zich bevinden en de temperatuur bepalen.

Informatiescherm Oakley Airwave 1.5 Goggle
Met het heads-up display ontvang je op de ideale manier alle belangrijke informatie die je nodig hebt op de piste, op een niet storende manier ten opzichte van je gezichtsveld, alsof je kijkt naar een 14 inch scherm op 5 meter afstand, zodat je niet opnieuw hoeft te focussen tussen het switchen van de informatie in je bril en wat er om je heen gebeurd op de piste. Er zit aan de bovenzijde een switchlock waarmee je makkelijk en snel kan wisselen tussen verschillende lenzen.

De Oakley Airwave 1.5 Goggle gaat naar verwachting zo’n € 500,- kosten.

1 Reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*