MobyFace, Innovatie, privacy en gebruikersgemak in één

MobyFace project

MobyFace projectIn deze snel evoluerende informatie- en netwerk samenleving hebben gebruikers een steeds maar groeiende digitale sleutelbos wat vraagt om een technologie die inloggen veilig en eenvoudig maakt. Mark Baaijens en Richard Lous, beveiligingsexperts gespecialiseerd in online dienstverlening, hebben in een jaar tijd degelijke technologie ontwikkeld, genaamd MobyFace. Het stelt bedrijven in staat om op een eenvoudige wijze geheel nieuwe en innovatieve dienstverlening aan te bieden, waarbij consumenten hun mobiele telefoon kunnen gebruiken om in te loggen en gegevens te delen.

Om deze revolutionaire technologie voor het grote publike beschikbaar te maken lanceerde MobyFace vanaf 29 april 2014 een crowdfunding campagne op de Nederlandse Kickstarter. Vanaf deze datum gaat Kickstarter Live in Nederland en MobyFace is daar als één van de eerste projecten toegelaten. Het doel dat MobyFace heeft met deze crowdfunding campagne is vooral het opbouwen van een gebruikersgemeenschap. Hiermee hoopt MobyFace beter aan te kunnen sluiten bij de wensen van de gebruiker en een sterke boodschap naar dienstverleners om deze technologie in te zetten. Een mooie bijkomstigheid is dat deze campagne ook de financiële opstap biedt die nodig is om de MobyFace technologie breed aan te kunnen bieden.

MobyFace speelt in op de online dienstverlening die steeds persoonlijker wordt. In deze tijd is een hoogwaardigere interactie tussen gebruikers en de online dienstverleners de standaard. De gebruiker stelt namelijk steeds hogere eisen aan privacy en gebruikersgemak. Daarnaast zorgt de oprukkende hoeveelheid fraude ervoor dat een nieuwe vorm van beveiliging nodig is. Deze dynamiek zorgt ervoor dat het voor bedrijven steeds complexer wordt om de online interactie met klanten veilig en gebruikersvriendelijk te houden. Ook de steeds groter wordende hoeveelheid wachtwoorden die een gebruiker heeft , zorgt ervoor dat innovatie nodig is om het succes van internet dienstverlening te vergroten. MobyFace biedt deze innovatie en zal indien de Kickstarter campagne succesvol is vanaf september 2014 beschikbaar zijn als applicatie op de mobiele telefoon.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*