De BBQ schoon met de Grillbot

De zomer staat voor de deur en we hebben al een behoorlijk aantal mooie dagen achter de rug in 2014. Eén van ons meest favoriete bezigheden tijdens de mooie dagen is wat mij betreft BBQ’en.  Een groot stuk vlees op de grill, een lekker koud biertje en je beste vrienden erbij  voor een super gezellige avond.
grillbot-automatic-grill-cleaning-robot-3Maar dan de volgende dag… Al de rommel van de avond ervoor staat er nog. De ergste klus is wat mij betreft het rooster van de BBQ. Alle vetten en sappen van het vlees zitten vastgeplakt en vast gebrand. Schrapen met een staalborstel, vieze handen en een hoop gerommel. Geen fijne klus zo alles bij elkaar.

Er is een alternatief! Zoals TechFreaks.NL betaamt, er is een robot alternatief! De Grillbot om precies te zijn. Vanwege de eerder genoemde mooie dagen voor de deur brengen we j dit kleine hulpmiddel nog even onder de aandacht.
Door de ingebouwde timer in te stellen op de gewenste tijd nadat de batterijen zijn opgeladen kun je de robot op het rooster van je BBQ zetten en deze zal met 3 staalborstels aan de onderzijde, het rooster schoonmaken, terwijl jij zit bij te komen van de geslaagde avond ervoor. Echt goedkoop is hij echter niet en of je het waard vindt moet je zelf beslissen uiteraard, maar het idee is niet verkeerd. Dit handige vol automatische robotje zou tussen de 70 en 100 dollar moeten kosten afhankelijk van het model.
Bekijk het onderstaande filmpje om de robot “in actie” te zien maar eens en geef je mening!

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*