Update iOS 7.1 komt er aan!

iPhone 5S iOS 7

iPhone 5S iOS 7iPhone en iPad eigenaren die uitkijken naar de volgende grote update van Apple’s iOS7 worden naar verwachting binnenkort beloont voor hun geduld. John Gruber, een Amerikaanse blogger, schreef dit op zijn blog. Dit wordt gebaseerd op de informatie dat het aankomende iTunes Festival te streamen zou zijn via een nieuwe streaming app. Omdat deze app alleen zou werken op iOS 7.1 is het een logische gedachte dat de tijd rijp is voor de update. Het zal vermoedelijk gaan om verfijning van het besturingssysteem en verschillende bugfixes. Tentijde van het uitbrengen van het inmiddels half jaar oude iOS 7.0 was er een hoop kritiek. Veel klachten over crashende apps zoals Safari en andere native apps en uitvallende WiFi. Uiteindelijk door verschillende kleine update’s heeft Apple het geheel weer aan elkaar weten te plakken tot een acceptabel geheel lijkt het. De meest opvallende verandering in de 7.x versie van iOS was toch wel het uiterlijk. Het oude vertrouwde gezicht waar menig Apple liefhebber zo aan gewend was zag er ineens een stuk frisser uit. Er werd vorige maand al gezegd dat deze update in maart zou plaatsvinden maar vooralsnog heeft Apple geen officiele uiting gedaan over de update.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*