Gaat HTC de nieuwe Nexus 10 bouwen?

HTC Nexus 10

Google zet Samsung aan de zijlijn aldus de laatste geruchten. HTC zou de nieuwe Nexus 10 gaan bouwen meldde onbekende bronnen. De Nexus 10 is nooit zo’n succes geweest als de Nexus 7 die al zijn 2de versie bezig is. Google hoopt met een HTC design een groter publiek te trekken. HTC staat dan ook bekend om zijn mooie design. Het is de moeite waard om te melden dat het gerucht van DigiTimes afkomstig is dus je we zullen het met een korrel zout moeten nemen maar meestal zijn geruchten wel ergens op gebaseerd.

Het nieuws is enigszin onverwacht gezien de verkoopcijfers van HTC’s laatste tablets, de 7 inch Flyer en de 10.1 inch Jetstream. Met die 2 heeft HTC zichzelf uit de tablet markt gezet.

Nexus 10Een Nexus tablet kan HTC helpen het tij te keren. De fabrikant is immers beroemd vanwege de moeite die wordt gedaan op de designafdeling. De HTC One word in een groot deel van de wereld gezien als één van de mooiste smartphone en als je dat koppelt aan de hoogste specificaties en een Nexus prijskaartje kan het een goede keuze zijn.

HTC heeft zeker wart succes nodig, dat is zeker. De strijd die word gevoerd helpt weinig omdat het marktaandeel met 2% is gedaald in 2013. Ook de aandelen van HTC zijn flink gedaald in waarde.

Het is onzeker wanneer de nieuwe Nexus 10 beschikbaar zal zijn maar omdat het huidige model al langer dan een jaar bestaat verwachten we niet dat Google ons lang laat wachten.HTC Nexus 10

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*