Huawei Ascend P7 en MediaPad X1 7.0

Huawei Ascend P7

Huawei heeft het afgelopen jaar goede cijfers behaald wat mede door de P6 is te danken. De verwachtingen liggen dan ook hoog voor hun volgende killer die het circuit doorgaat met codenaam “Sophia” met de officiele naam, Huawei Ascend P7.

Ascend P7

Huawei Ascend P7Hij lijkt sterk op het P6 model alleen de hoeken zijn minder afgerond. De Ascend P7 zal een 5 inch full-HD scherm, een quad-code 1.6 GHz processor, 2GB RAM en 16 GB intern geheugen. Niet zo heel vanzelfsprekend tegenwoordig heeft het ook een microSD aansluiting. Aan de achterzijde treffen we een 13 megapixels camera aan. Aan de voorkant een 8 megapixels camera en van binnen een 2460 mAh batterij. Met deze camera kun je vast fantastisch scherpe selfie foto’s en video’s maken. Het toestel draait uiteraard op Android en EmotionUI 2.0, de schil van Huawei. Verder is er ondersteuning voor LTE Cat4. Over de prijs is op dit moment nog niks bekend maar dit zal rond de zelfde zijn als de P6 tijdens de lancering.

MediaPad X1 7.0

MediaPad X1 7.0Verder is er ook nog nieuws over de MediaPad X1 7.0. Volgens TENAA (een telecommunications equipment certification center in China), is de MediaPas X1 tablet met een resolutie van 1920 x 1200 op 323ppi. Heeft hij verder ondersteuning voor 3G, 2 GB RAM, Maili-450 GPU, Huawei’s quad-core Hisilicon 910 Kirin chip op 1,6 GHz geklokt en Android 4.2 Jelly Bean.
Huawei heeft de tablet nog niet officieel aangekondigd maar een TENAA certificaat wijst er op dan het bedrijf binnenkort en mogelijk dus al op MWC2014, dit nieuwe speeltje gaat tonen aan het publiek.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*