Unpacked 5, hint voor de nieuwe Samsung Galaxy S5?

Samsung Galaxy S5 Photo

Samsung Galaxy S5 ConceptSamsung zal zijn “Unpacked 5” evenement eind deze maand houden op de eerste dag van “Mobile World Congress” in Barcelona. Met “5” in tagline van het evenement en de timing voor een nieuw vlaggenschip precies in de voetsporen van de eerdere paradepaardjes zal het vermoedelijk gaan om de langverwachte Galaxy S5.
Vorig jaar toonde Samsung de Galaxy S4 pas weken later in een apart evenement in New York . Uit verslag New York Times blijkt echter dat de Galaxy S5 op de agenda van het evenement staat, en Samsung zou mogelijk ook de nieuwe wearable, opvolger van de Galaxy Gear gaan onthullen.
Unpacked 5 Invitation Samsung“Unpacked5” is gepland voor maandag 24 februari om 14:00 EST (20:00 uur Nederlandse tijd). Er is een livestream beschikbaar voor diegenen die de show niet kunnen bijwonen.
Het evenement zal een belangrijk moment zijn voor Samsung, die gemengde beoordelingen van de huidige Galaxy S4 krijgt. Hoewel de vorige vlaggenschip Galaxy smartphones bestsellers zijn geworden, heeft de S4 in verhouding minder succes, ondanks dat de S4 wel degelijk goed presteert. Mogelijk zijn er een hoop tevreden Galaxy S3 gebruikers die na het overslaan van de S4 willen overstappen naar de Galaxy S5.

Spektakel

Vorig jaar had Samsung veel spektakel rondom de Galaxy S4 lancering. Het product werd “gehyped” met niet alleen teaser trailers maar zelfs een flash mob op Times Square. Het introductie-evenement was meer een show op Broadway dan een typische tech – industrie presentatie. Er waren zangers, dansers, een orkest en zelfs een DJ/MC. “Unpacked5” zal naar verwachting meer ingetogen zijn, gezien de cultuur van het evenement.

Wij zijn erg benieuwd! Wij proberen jullie op de hoogte te houden van al het moois wat ongetwijfeld getoond gaat worden tijdens MWC 2014.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*