HTC One Plus (HTC M8) afbeelding gelekt via Twitter

HTC One 2

HTC One 2Zijn codenaam is HTC M8, ook wel HTC One 2 of HTC One (2014) en spreekt weer wat meer tot verbeelding vanwege een gelekte foto via Twitter. Dit volgende Android vlaggenschip van de Taiwanese producent HTC, zal vermoedelijk de opvolger worden van de in 2012 uitgebrachte M7, de HTC One genaamd. Op de gelekte foto is te zien dat het toestel meer afgeronde hoeken heeft ten opzichte van zijn voorganger en een gebogen achterzijde.

mogelijke specs
Eerdere geruchten gingen dat er Android 4.4 op geïnstalleerd zou zijn met een 2.3 GHz quad-core Qualcomm Snapdragon 800 processor als drijvend hart met daarbij 2GB RAM. Er zou meer aandacht besteed zijn aan de verbetering van de dual lens optie.
Omdat de HTC One werd aangekondigd op Mobile World Congress 2012 ligt het in de lijn der verwachting dat de M8 ergens tussen 24 en 27 februari voor het eerst wordt getoond in Barcelona.

HTCM8

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*