Formaat en prijs van Sony Xperia Z1S bekend
Het kleinste telg van de Sony Xperia Z familie is weer opgedoken op foto’s. De Xperia Z1S lijkt een exacte kopie van het strak vorm gegeven vlaggenschip de Xperia Z1 te zijn. De Xperia Z1S beschikt over een kleiner 4,3 inch-scherm met een 720p in plaats van 1080p resolutie. Verder draait deze kleine krachtpatser op een  2,2 GHz Qualcomm Snapdragon 800  met 2 GB RAM geheugen en heeft een redelijke accu van 2300 mAh.  Foto’s maak je met dezelfde 21 megapixel camera met optische beeldstabilisatie en een fysieke cameraknop als met de Z1. De Sony Xperia Z1S is ook stof- en waterdicht. Waarschijnlijk zal het toestel in het eerste kwartaal van 2014 in de winkels liggen. In China wordt de adviesprijs van 3600 Yuan genoemd, omgerekend zo’n 438 euro.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*