Motorola’s Moto G vanaf maandag te koop!


Sinds jaren is Motorola voor het eerst weer terug op de Europese en Nederlandse markt met haar budget smartphone, de Moto G! De Moto G is het kleinere broertje van de Moto X die eveneens in felle kleuren verkrijgbaar is in VS. De Moto G beschikt over een 4,5 inch 1280 x 720p HD scherm met een pixeldichtheid van 329 ppi met daaronder een 1,2 GHz quadcore Qualcomm Snapdragon 400 processor, standaard 8 GB geheugen en wellicht volgt later nog een 16 GB versie. Verder beschikt dit toestel over een 8 megapixel camera aan de achterzijde met LED flits en 1,3 megapixel voor selfies en videobellen en WiFi b/g/n en Bluetooth 4.0. Dit zijn geen spannende specificaties, maar ook niet slecht. De Moto G draait in eerste instantie op Stock Android 4.3 en krijgt gegarandeerd een update naar Android 4.4 KitKat. Het toestel is als eerste online te koop bij Belsimpel en kost los slechts € 199,-!

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*