Nexus 8 is fake!

Nadat wij zondagochtend aangenaam verrast werden door een op internet opzettelijk door Google gelekte foto, waarop een afgebeelde 8 inch tablet te zien was met de vorm gelijk aan die van de Nexus 7 maar dan met smallere randen aan de onder- en bovenzijde van het scherm, ging dit nieuws als een lopend vuurtje rond. En ook wij hebben direct vol enthousiasme dit nieuws gebracht.

Het klinkt ook heel logisch dat Google met een tussenmaat van de Nexus 7 en 10 zou komen. Er waren ook al geruchten over een nieuwe tablet van LG, die gebaseerd zou zijn op de LG G Pad 8.3 met de naam V510, die het nieuws over de mogelijkheid van een Nexus 8 gemaakt door LG alleen maar versterkten. Maar Google heeft aangegeven dat dit vooralsnog niet het geval is.

Wij en de rest van media hadden het bij het verkeerde eind. Op de gelekte foto is gewoon een Nexus 7 (2013) te zien, die op verzoek van Google door de grafisch ontwerper met Photoshop is bewerkt om het display te vergroten om Google Play en Android 4.4 duidelijker te laten uitkomen op de foto.

Google-Nexus-7-pers-Android

Voorlopig is en blijft de Nexus 7 (2013) hét kleinste paradepaardje van Google onder de Android tablets. We verwachten wel binnenkort een opvolger van de Nexus 10, die nu afgeprijsd is.
Zie het maar als een voorbode!

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*