Nexus 5 in Nederland en België te koop!

De door velen geanticipeerde smartphone van Google, de Nexus 5, is kort na de presentatie van het nieuwe vlaggenschip van Google op 31 oktober jl. ook in Nederland en in België direct te koop via diverse kanalen. In het buitenland is de Nexus lijn ook te koop via de Google Play store, maar dat is helaas nog niet mogelijk in Nederland.
Nexus 5 zwart & wit
Nexus 5 bij Media Markt
De 16 GB Nexus 5 is reeds gespot in diverse webshops online zoals bij PDAshop.nl van Coolblue, voor zowel Nederland en België, en ook bij de Media Markt in de webshop online en wellicht als je geluk hebt is de Nexus 5 in de filialen van de Media Markt al te bewonderen.

Het lijkt er op dat net als bij de Nexus 7 in 2012 eerst de 16 GB versie verkocht gaat worden in Nederland en ook in België voor € 399,00, dat is € 50,00 duurder dan in de rest van Europa en overzee! Wanneer het 32 GB model beschikbaar zal zijn is nog de vraag, maar als die er komt zal de prijs voor het 16 GB model waarschijnlijk verlaagd worden naar € 349,00. Hopelijk zal de 32 GB versie niet al te lang op zich laten wachten en het prijspeil snel internationaal gezien gelijk getrokken worden.

Op dit moment is het toestel in ieder geval al te pre-orderen en zal de Nexus 5 in de loop van week 45 kunnen worden geleverd.

Nexus 5 bij PDAshop.nl

Er zijn ook al een aantal accessoires voor de Nexus 5 bekend gemaakt waaronder een aantal officiële van Google. Zoals de bumper cases in zwart en wit maar ook in diverse felle kleuren verkrijgbaar. De Bumper cases bieden protectie van de achterzijde en rondom.
Nexus 5 Bumper Case roodNexus 5 Bumper Case

Nexus 5 Bumper Cases

Ook zijn er van LG speciaal voor de Google Nexus 5 voor de liefhebbers Flip Covers verkrijgbaar die naast rondom bescherming ook bescherming bieden voor je display. Deze Flip Cover voor de Nexus 5 is beschikbaar in een zwarte en een witte uitvoering, net als de Nexus 5 zelf.

Nexus 5 Flip Cover

Nexus 5 Qi Charger (klein)Er is ook een mogelijkheid om je Nexus 5 draadloos te laden met behulp van de bijbehorende draadloze bureaulader van Nexus, waar je de Nexus 5 alleen maar met de achterzijde van het toestel op hoeft te leggen om hem vervolgens draadloos op te laden volgens de Qi technologie. De Nexus 5 is hier onder de behuizing net als de Nexus 4 al op voorbereid, in tegenstelling tot de Samsung Galaxy S4 en Galaxy Note 3, waar een andere backcover voor nodig is. Het is trouwens met wat aanpassingen ook mogelijk om de Galaxy S3 en Galaxy Note II geschikt te maken voor draadloos laden.

Ook zijn er reeds een aantal alternatieve oplossingen van derden die naar onze mening mooiere en stijlvolle bescherming voor je nieuwe Nexus 5 bieden. Zoals van Spigen die in Nederland nog niet zo bekend is op de markt, maar voor de Samsung Galaxy lijn, de Apple lijn en nu ook de Nexus lijn hele mooie accessoires op de markt hebben gebracht. Diverse soorten protectie voor je display en verschillende soorten cases, van hele slanke tot cases die optimale protectie bieden. Hieronder een aantal voorbeelden voor de Nexus 5. Wil je meer weten over Spigen accessoires voor de Nexus 5? Klik dan op de afbeelding om verder te kijken.

Nexus 5 cases by Spigen

Nexus 5 klaar voor transport
LG Nederland heeft direct na de presentatie laten weten dat de Nexus 5 direct verkrijgbaar zal zijn in Nederland, op dit moment wordt er in ieder geval hard gewerkt aan de levering aan alle retailers. En er zijn enkele berichten dat de eerste exemplaren zijn reeds naar een aantal klanten zijn volgens webshops zoals Belsimpel.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*