Nieuwe foto’s iPhone 6 opgedoken!

iphone6 leaks

Er zijn al meerdere foto’s uitgelekt over de vermeende iPhone 6 echter vandaag komen we wel een stel merkwaardige foto’s tegen op de de socialmedia site Weibo.
iphone6 leaks
De afbeeldingen zijn wat onscherp maar tonen beelden op een computerscherm. Er wordt gezegd dat deze foto’s rechtstreeks bij de Foxconn fabriek vandaan komen maar toch moet je deze foto’s sceptisch bekijken. Kan uiteraard echt zijn maar de vorm zal vermoedelijk niet al te veel te raden over laten. De afbeelding die lijkt op de huidige iPhone 5 zul je al snel goed zitten.
Op de foto is te zien van de zogenaamde “bezel” een stuk kleiner is als bij het huidige model, iets wat veel gebruikers als prettig ervaren. Dit zie je bij de concurrenten ook steeds meer gebeuren.
Verder lijkt er een aluminium behuizing getoond te worden. Een andere opvallend detail is de camera die lijkt uit te steken tenopzichte van de rest van de gladde behuizing wat overigens gelijk is aan de 6de generatie iPod Touch.
Eerder deze week gingen er ook al geruchten dat de 6de generatie van de iPhone in september gelanceerd gaat worden en in 2 formaten beschikbaar zal worden. Het gaat om een 4.7 en een 5.5 inch model. Dit is overigens nog niet bevestigd door Apple zelf.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*